Pure! Professionals

< terug naar overzicht

Marijn Reinoud – Commercieel Manager Pure!: “Ik heb VersGemerkt benaderd om twee nieuwe websites te ontwikkelen en mee te denken over welke stijl past bij ons bedrijf. We wilden twee nieuwe websites die passen bij onze cultuur, kernwaarden en manier van werken. Met deze (vooral niet meetbare) input heeft VersGemerkt een eerste voorstel gemaakt voor de ‘look and feel’ van de sites.

Na dit eerste concept zijn er nog diverse ontwerpen voorbij gekomen, maar elke keer kwamen we een stapje dichterbij het juiste design. Wat ik waardeer in de samenwerking met VersGemerkt is de open manier van samenwerken, het directe contact en hoe snel we door steeds verder af te stemmen tot een eindresultaat kwamen. We zijn nog steeds erg blij met onze nieuwe uitstraling en ik zou VersGemerkt dan ook zeker aanbevelen voor uw website.”

Brand Building, Web Development

Pure! Professionals

< terug naar overzicht

Hoewel Pure! Professionals hoogopgeleide professionals plaatsen in een gehard zakelijk Nederland, stap je bij Pure! Professionals toch een rustige, zachte en persoonlijke omgeving binnen met grote tafels, verschillend gevormde stoelen, pastel getinte kussens en frisse meubels: een sfeer die je niet zou verwachten, als je ziet hoe ontzettend hard er gewerkt wordt…

Maar de inrichting van het kantoor en de schijnbare tegenstrijdigheid ervan met de markt waarin zij opereren, is juist dé manier waarop Pure! zichzelf wil positioneren in die markt. De persoonlijke uitstraling van het kantoor voel je namelijk terug bij de mensen die je tegen het lijf loopt. Het is dan ook een kwaliteit waar zij veel goeds over horen in hun klantenkring. De uitdaging voor dit project was dan ook direct duidelijk: dít gevoel vatten in een moderne, hedendaagse website waarop mensen op een professionele en open manier geïnformeerd worden over de werkwijze van Pure! en de diensten die zij aanbiedt. Bekijk de website live.