Zet jouw merk vanaf de eerste dag neer als een huis

Wauw! Dus jij bent voor jezelf begonnen? Gaaf! Ik ga je helpen om jouw merk direct goed in de kijker te zetten bij jouw doelgroep.

Het ‘Starters’ Pakket

Dit pakket is heel betaalbaar: €995,-. Dit kan omdat het traject, dankzij onze ruime ervaring, zo efficiënt mogelijk is gemaakt zonder dat de kwaliteit eronder lijdt. Is dit nog te hoog gegrepen maar wil je toch goed voor de dag komen? Dan betaal je als starter toch gewoon in termijnen: geen probleem! 😊 Dit zit in het pakket:

Logo & Huisstijl Basis

Zet jouw merk in de kijker met een vers logo door VersGemerkt. Jouw logo is de basis voor de huisstijl en alle andere uitingen van jouw bedrijf.

€300,-

Website 'Compleet'

Een succesvolle, gebruiksvriendelijke, gemakkelijk te onderhouden, unieke website hoeft tegenwoordig geen duizenden euro’s meer te kosten.

€395,-

en €40.- p. mnd *

Visitekaartjes

Visitekaartjes blijven een belangrijk middel om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden bij de mensen die jij ontmoet.

€150,-

150 stuks, incl. drukken

Social Media

Digitaal goed voor de dag komen is tegenwoordig net zo belangrijk. VersGemerkt pimpt daarom ook jouw social media kanalen. 🤩

€150,-

*Binnen het maandelijkse bedrag valt: domein registratie, hosting, bedrijfseigen e-mailadressen, SSL, back-ups en support. De website ‘Basis’ bestaat uit één tot drie door VersGemerkt ontworpen pagina’s. Jij kan zelf extra pagina’s toevoegen. Je hebt dan alles helemaal netjes onder één dak geregeld, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf.

Aan de slag!

Marieke van Nieuwenhuizen

Authentiek Interieur

De communicatie was snel, vriendelijk en to the point…

“David heeft voor mij mijn bedrijfslogo verzorgd. Het was een hele prettige samenwerking. David heeft al mijn ideeën en bedrijfsvisie meegenomen in het ontwerp. De communicatie was snel, vriendelijk en to the point, dit resulteerde in een mega snelle levering van mijn logo waardoor ik snel van start kon. Ik kan niet anders dan VersGemerkt aanbevelen!”

0

Fred Voskuil

Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

De communicatie was snel, vriendelijk en to the point…

“Goed luisteren naar de wensen van de klant en die wensen omzetten in aantrekkelijke beelden en gebruiksvriendelijke displays waren naast de prettige manier van communiceren zijn handelsmerk tijdens onze gemeenschappelijke reis door de digitale wereld. David heeft het erfgoed van de bakkerij een nieuw venster gegeven op het World Wide Web!”

0

Rust over jouw merk

Zelfstandig ondernemen vraagt al genoeg van je tijd, geld en aandacht. Wij zorgen ervoor dat jij geen zorgen hebt over je (visuele) uitingen en website dankzij onze pakketten met vaste prijzen. 😌 Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Lanceer jouw merk met ons pakket met 10% korting!

'Next Step' pakket | €1.850 €1.665 | Logo, huisstijl, website, 250 visitekaartjes, bedrijfseigen e-mailadres

Een goede basis onder jouw merk met ons Handboek!

Het Handboek is 100% gratis! Je hoeft niet eens je gegevens achter te laten 😉