Succesvolle website nodig?

Een complete, effectieve en gebruiksvriendelijke website die goed vindbaar is in Google: wie wil dat nou niet?

Klik zelf eens rond in jouw toekomstige website, geheel vrijblijvend:

Een website zou geen kopzorgen moeten opleveren, toch?

Werk gemiddeld tot  50%

sneller met je website samen

De oude manier

Maatwerk website

Een WordPress website is ideaal voor maatwerk projecten. Heb je echter minder budget en wil je geen zorgen? Dan heeft WordPress een paar grote nadelen waar je al snel tegenaan loopt.

Duur in onderhoud

Grote, eenmalige investering

Alleen bewerken via back-end

Onze manier

Een verse website

Was er maar een andere mogelijkheid, die de voordelen van WordPress en zelfbouw combineert en een oplossing biedt voor de nadelen van die twee. Oh wacht, die is er!

Goed betaalbaar

Gebruiksvriendelijk

Hosting, website & support

De oude manier

Zelf-bouw-website

Aan de andere kant zijn er zelfbouw websites zoals Wix of Squarespace. Handig bij een minder groot budget, minder handig als je website mee moet groeien met je merk.

Niet schaalbaar

Beperkte controle

Support in het Engels

De oude manier

Maatwerk website

Een WordPress website is ideaal voor maatwerk projecten. Heb je echter minder budget en wil je geen zorgen? Dan heeft WordPress een paar grote nadelen waar je al snel tegenaan loopt.

Duur in onderhoud

Grote, eenmalige investering

Alleen bewerken via back-end

De oude manier

Zelf-bouw-website

Aan de andere kant zijn er zelfbouw websites zoals Wix of Squarespace. Handig bij een minder groot budget, minder handig als je website mee moet groeien met je merk.

Niet schaalbaar

Beperkte controle

Support in het Engels

Onze manier

Een verse website

Was er maar een andere mogelijkheid, die de voordelen van WordPress en zelfbouw combineert en een oplossing biedt voor de nadelen van die twee. Oh wacht, die is er!

Goed betaalbaar

Gebruiksvriendelijk

Hosting, website & support

Ontwikkeld voor nieuwe merken

VersGemerkt helpt startende en kleine merken aan een betaalbare, gebruiksvriendelijke en conversie-gerichte website zonder kopzorgen. Zo kan jij doen waar je voor bedoelt bent: ondernemen.

Tekst bewerken in je website

Stel je voor, je vindt een spelfout op je website. Om dit aan te passen moet je vaak via omwegen de tekst aanpassen. Dat hoeft niet meer! Klik simpelweg aan de voorkant van je website op de tekst die je wil aanpassen en pas de tekst aan. Zo makkelijk kan en zou het altijd moeten zijn.

Naast het aanpassen van teksten, kan je op deze manier ook gewoon hele teksten schrijven. Wil je een blog schrijven? Schrijf hem direct op de blog pagina zelf en voeg tegelijkertijd afbeeldingen, een hele slider of een YouTube/Vimeo video toe.

Simpel elementen slepen

Wil je het element met recente blogs de komende tijd wat minder aandacht geven op je homepagina? Sleep het blok simpelweg naar beneden op de voorkant van je website. Heb je net nieuwe klantlogo’s geplaatst van opdrachtgevers waarmee je wil pronken? Sleep het element met klantlogo’s simpelweg naar boven.

Op deze manier heb jij zelf controle over jouw website en kan je jouw website aanpassen op basis van je eigen bevindingen. Als je bijvoorbeeld merkt dat je meer conversies wil maken, dan kan het handig zijn om een element met knop dat lager op de homepagina staat, meer naar boven te plaatsen. Zo is je website een levend en veranderlijk object: iets dat onmisbaar is vandaag de dag.

Wijzigingen ongedaan maken

Oeps! Het gebeurt wel eens dat je een element verplaatst, een tekst veranderd of een afbeelding vervangt en dat die verandering je niet bevalt. Of misschien heb je wel een hele pagina opnieuw ingericht, maar de volgende dag oogt het toch niet je-van-het.

Je kan proberen alles handmatig en uit je hoofd terug te plaatsen, of je gaat naar je Plate dashboard en je zet via versiebeheer je website terug naar het moment dat je de wijzigingen doorvoerde.

Uitgebreide blog & portfolio

Content is koning. Het wordt steeds belangrijk om je te onderscheiden van de rest met de content die je aanbiedt. Laat zien dat je autoriteit hebt in wat jouw merk levert, deel kennis en bouw aan je eigen, kleine community. Naast dat je blogs en projecten eenvoudig kan toevoegen, is er een element beschikbaar waarmee je gemakkelijk de laatste drie, zes of negen blogs toont op elke gewenste plek. Hetzelfde geldt voor je portfolio.

Voeg een categorie toe aan je blog of project, om gebruikers van je website gemakkelijk te laten filteren. Voeg een auteur toe aan de blog, om je verhaal persoonlijk te maken. Of voeg een andere auteur toe, als iemand een gastblog schrijft. #KennisDelen

Standaard HTTPS (Veiligheid)

Ach, dat groene slotje… Het doet toch altijd weemoedig terugdenken aan mei 2018, toen de nieuwe privacy wetgeving van kracht werd en iedereen in de stress zat rondom het beschermen van persoonsgegevens.

Het groene slotje laat de gebruiker van je website zien dat de verbinding tussen de website en de gebruiker privé is, zodat zij zonder zorgen een contact formulier met hun persoonsgegevens kunnen invullen. Het HTTPS certificaat wordt standaard meegeleverd.

Geoptimaliseerd voor Google

Met gemak pas je de weergave van het Google resultaat per pagina, blog of project aan. Zo zorg je voor meer clicks vanuit Google naar jouw website.

Niemand weet overigens precies hoe Google exact werkt, maar we hebben er alles aan gedaan dat je zo goed mogelijk gevonden wordt met jouw website. Niet onbelangrijk!

We hebben dit uitgebreide thema al voor je klaarstaan

Als je gebruik maakt van dit concept, zal je website gebaseerd zijn op dit veelzijdige en makkelijk aanpasbare thema.

“Zo’n complete website zal dan vast ook wel duur zijn…”

Nope, geen sprake van! We houden de prijs eerlijk en laag omdat onze passie verder reikt dan geld verdienen.

Betaal per maand
het volle tarief

€33,-
per maand

 • En eenmalig: €750.-
Kiezen
Betaal per jaar
Je krijgt elk jaar één maand gratis als je kiest voor jaarlijkse facturatie

€363,-
per jaar

 • En eenmalig: €750.-
Kiezen

Ah, kom op, vraag gewoon die vrijblijvende demo aan. Je weet dat je het wil!

Wat krijg ik voor dat maandbedrag?

Goeie vraag! Hieronder vind je een overzicht van wat je van ons kan verwachten. Daarnaast betaal je een relatief klein startbedrag, zodat we elkaar een keer kunnen ontmoeten om de website helemaal naar jouw smaak te maken en te laten aansluiten op de werkzaamheden van jouw merk.

 • Het CMS Plate
 • Template ‘Project Fresh’
 • CMS en template onderhoud
 • Back-ups en versiebeheer
 • HTTPS (zo’n groen slotje)
 • Hosting & domeinnaam
 • Technische support Plate
 • Visueel support template
 • Technisch Google ready
 • Compleet mobiel

Hoe werkt dat onderhoud dan?

“Ja hoor, weer een update voor die plugin… Maar ja, toch maar updaten voor de veiligheid. Hopelijk sloopt de update niet mijn hele website!”

Is die gedachte herkenbaar? Wij herkennen hem maar al te goed. Vaak wordt niet stil gestaan bij een maatwerk website in bijvoorbeeld WordPress dat onderhoud belangrijk is voor de gezondheid en veiligheid van de website. De gevolgen van dat onderhoud kan echter vervelende gevolgen hebben met extra kosten tot gevolg om het probleem op te lossen.

Zelfbouw websites in bijvoorbeeld Wix kennen die problemen niet. Daar wordt alles netjes voor je bijgewerkt als dat nodig is, zonder vreemde gevolgen. Perfect, zou je zeggen! Maar om dit mogelijk te maken zijn dit soort systemen dichtgetimmerd en verliezen zij hun flexibiliteit. Dat kan anders.

In ons maandbedrag zit ook onderhoud en updates, die vakkundig worden uitgevoerd. Toch blijft je website open voor aanpassingen en doorontwikkeling daar waar nodig. Dit is namelijk van groot belang voor jouw groeiende merk: je wil ook graag dat jouw website mee groeit! Je krijgt een seintje wanneer je website wordt bijgewerkt en mocht er onverhoopt iets stuk gaan, dan wordt dat voor je verholpen.

Hoe kan het zo betaalbaar zijn?

Dankzij de kracht van het collectief. We hebben maanden gewerkt en geïnvesteerd om dit mogelijk te maken. Zowel het systeem waarop de website draait, als de basis template zijn met een sterke visie ontwikkeld op de kracht van ‘samen’.

Omdat meerdere merken gebruik maken van hetzelfde concept kunnen we deze prijzen bieden, zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit. Jouw verse website is snel, betrouwbaar, responsive en conversiegericht. Benieuwd naar de prijzen? Die vind je hier.

Waarom een maandbedrag?

Je kan tegenwoordig zelfs je groenten tot in de koelkast laten bezorgen tegen een bedrag per maand. Het is gemakkelijk, zo’n totaalpakket zonder zorgen.

Ons idee is ontwikkeld vanuit een andere visie op websites, waar een maandbedrag veel beter bij past. Websites hebben tegenwoordig een steeds kortere houdbaarheidsdatum en een website zonder levende inhoud is al helemaal uit den boze. Hoe zou het zijn als jouw website met jouw merk mee kan groeien en kan inspelen op de ontwikkelingen binnen jouw merk?

In combinatie met alle andere praktische voordelen maakt deze krachtige visie ons concept een mooie reactie op veel van de frustraties rondom websites.

Ik heb niet eens een logo… En nu?

VersGemerkt is veel meer dan een website-fabriekje: we geven om merken, zeker als die merken helemaal vers in de markt gezet moeten worden. Heb je een logo nodig? We helpen je graag. Wil je liever advies hoe jij je merk moet neerzetten in de markt? Bel gerust. Zoek je een ontwerper voor bijvoorbeeld een spandoek aan je kantoor of woning? Klop maar aan. Kom je er niet uit als je nieuwsbrieven wilt versturen? Stuur desnoods een fax!

We hebben een team van partners die allemaal super krachtige diensten verlenen voor jouw merk.

Waarom bieden jullie dit aan?

Leuk dat je die vraag stelt! 😄 Alles aan dit concept past namelijk bij een heel persoonlijke en doordachte visie. We ontwikkelen al jaren websites, we hoorden al tal van verhalen en zien van alles gebeuren in de markt. Eén gedachte kwam daar steeds weer uit voort: dit moet anders.

Er zijn steeds meer nieuwe merken, gepassioneerde zelfstandige en gedreven (kleine) ondernemers die minder budget hebben, geen zorgen willen om hun online aanwezigheid, geen onduidelijkheden willen over kosten of gewoon geen gedoe willen met hun webbouwer. De oplossing broeide al jaren en is nu tot wording gekomen in dit concept.

Het gaat ons niet alleen om omzet maken. We willen écht verschil kunnen maken en we willen merken helpen om écht verschil te maken met een goeie, degelijke, betaalbare online aanwezigheid. Zo simpel is het…

Zo gaat het realiseren van jouw verse website in z’n werk

Werk gemiddeld tot  50%

sneller met je website samen

Let’s meet!

1. Kennismaken

We ontmoeten elkaar om te kijken of we elkaar een beetje zien zitten. Er vliegen een hoop vragen over en weer die óns helpen jouw website te ontwikkelen en jóu helpen een goed beeld te krijgen van de lui achter VersGemerkt.

Aan de slag

2. Ontwikkelen

Jij levert de inhoud en wij realiseren jouw verse website. Heb je nog geen foto’s of teksten? No worries, daar hebben we wel iemand voor! Samen zorgen we ervoor dat jouw website écht staat als een huis.

Party 🎉

3. Genieten

Jij kan heerlijk gaan pronken met je sterke website, terwijl wij op de achtergrond de boel draaiende houden. Daarnaast kan je jouw website optimaliseren wanneer je wil en wij blijven steeds bereikbaar voor vragen.

Ja, ik heb wel interesse in zo’n verse website van VersGemerkt!

Leuk dat je interesse hebt!

Wanneer mogen we je even bellen?