&noscript=1" />

Lanceer jouw bedrijf met een sterke basis én 10% korting

Zo, dus jij bent toe aan de ‘Next Step’? Zet de volgende stap met jouw bedrijf en merk met ons complete pakket, nu met 10% korting!

Het Starters Pakket

Als moedige zelfstandig ondernemer ontvang jij 10% korting op het Starterspakket. Het complete pakket van €1850,- voor €1665,- en €35 p. mnd*. Dit zit in het pakket:

Logo ontwerp

Zet jouw merk in de kijker met een vers logo door VersGemerkt. Jouw logo is de basis voor de huisstijl en alle andere uitingen van jouw bedrijf.

Website 'Compleet'

Een succesvolle, gebruiksvriendelijke, gemakkelijk te onderhouden, unieke website hoeft tegenwoordig geen duizenden euro’s meer te kosten.

Huisstijl & Branding

Met je huisstijl zorg je voor herkenning en consistentie in jouw communicatie richting je doelgroep. Zo kan je écht goed voor de dag komen.

Factuur template

Briefpapier heb je bijna niet meer nodig, maar een goeie template voor jouw facturen en offertes die je digitaal verstuurt is belangrijk.

Visitekaartjes

Visitekaartjes blijven een belangrijk middel om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden bij de mensen die jij ontmoet.

250 stuks, incl. drukken

Social Media

Digitaal goed voor de dag komen is tegenwoordig net zo belangrijk. VersGemerkt pimpt daarom ook jouw social media kanalen. 🤩

*Binnen het maandelijkse bedrag valt: domein registratie, hosting, SSL, back-ups en support. De website ‘Compleet’ heeft als extra een uitgebreide blog en portfolio. Je hebt dan alles helemaal netjes onder één dak geregeld, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf.

Aan de slag!

Marieke van Nieuwenhuizen

Authentiek Interieur

De communicatie was snel, vriendelijk en to the point…

“David heeft voor mij mijn bedrijfslogo verzorgd. Het was een hele prettige samenwerking. David heeft al mijn ideeën en bedrijfsvisie meegenomen in het ontwerp. De communicatie was snel, vriendelijk en to the point, dit resulteerde in een mega snelle levering van mijn logo waardoor ik snel van start kon. Ik kan niet anders dan VersGemerkt aanbevelen!”

0

Fred Voskuil

Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

De communicatie was snel, vriendelijk en to the point…

“Goed luisteren naar de wensen van de klant en die wensen omzetten in aantrekkelijke beelden en gebruiksvriendelijke displays waren naast de prettige manier van communiceren zijn handelsmerk tijdens onze gemeenschappelijke reis door de digitale wereld. David heeft het erfgoed van de bakkerij een nieuw venster gegeven op het World Wide Web!”

0

Rust over jouw merk

Zelfstandig ondernemen vraagt al genoeg van je tijd, geld en aandacht. Wij zorgen ervoor dat jij geen zorgen hebt over je (visuele) uitingen en website dankzij onze pakketten met vaste prijzen. 😌 Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Lanceer jouw merk met ons pakket met 10% korting!

Starter Pakket | €1.850 €1.665 | Logo, huisstijl, website, 250 visitekaartjes, e-mailadres

Lanceer jouw merk met een Verse Website!

Nooit meer zelf plugins updaten en dat voor een goeie, eerlijke prijs