Ooit wel eens gehoord van Sign Spinning?

Bij VersGemerkt houden we van nieuwe, verse manieren om jouw merk neer te zetten als een huis. In samenwerking met Sign Spin NL biedt VersGemerkt jou deze nieuwe manier van marketing om jouw bedrijf, beurs en zelfs klimbos in de kijker te zetten.

De kracht van Sign Spinning zit in twee dingen: het aandacht trekken van en het communiceren met jouw doelgroep. Radio 538 ging al aan de slag met Sign Spinning. In dit korte filmpje zie je wat we bedoelen met de truckjes èn het communiceren met mensen.

Is Sign Spinning wel iets voor mij?

Ok, als jij een eenmanszaakje hebt op je zolder is een Sign Spinner misschien niet helemaal de beste oplossing om jouw merk meer onder de aandacht te brengen. Maar wat nu als jij een spannend museum, uitdagende speeltuin, innoverende beurs, chaotische rommelmarkt, punk concert of misschien zelfs hipster bakkerszaakje hebt?

Misschien wil jij er wel voor zorgen dat jouw standje op een beurs in de Jaarbeurs hallen meer publiek krijgt, of misschien heb je een leuke, eendaagse actie bij je brillenzaak… Er zijn genoeg momenten te bedenken waarbij een Sign Spinner een veel meer bereikt dan een bordje langs de weg. Creatieve ideeën zijn altijd welkom!

Offerte aanvragen