Ooit wel eens gehoord van Sign Spinning?

Krachtige communicatie en entertainment in één.

Bij VersGemerkt houden we van nieuwe, verse manieren om jouw merk neer te zetten als een huis. In samenwerking met Sign Spin NL biedt VersGemerkt jou deze nieuwe manier van marketing om jouw bedrijf, beurs en zelfs klimbos in de kijker te zetten.

De kracht van Sign Spinning zit in twee dingen: het aandacht trekken van en het communiceren met jouw doelgroep. Radio station 538 ging al eens aan de slag met Sign Spinning en in het korte filmpje hieronder zie je wat we bedoel met de truckjes èn het communiceren met mensen.

Is dit wel iets voor mij?

Ideeën voor jouw onderneming: zo kan jij een Sign Spinner inzetten.

Ok, als jij een eenmanszaakje hebt op je zolder is een Sign Spinner misschien niet helemaal de beste oplossing om jouw merk meer onder de aandacht te brengen. Maar wat nu als jij een spannend museum, uitdagende speeltuin, innoverende beurs, chaotische rommelmarkt, punk concert of misschien zelfs hipster bakkerszaakje hebt?

Misschien wil jij er wel voor zorgen dat jouw standje op een beurs in de Jaarbeurs hallen meer publiek krijgt, of misschien heb je een leuke, eendaagse actie bij je brillenzaak… Er zijn genoeg momenten te bedenken waarbij een Sign Spinner een veel meer bereikt dan een bordje langs de weg. Creatieve ideeën zijn altijd welkom!

OntwerpkostenDrukkostenSign Spinner
± €200,- ex. BTW± €150,- ex. BTW± €50,- ex. BTW per uur

Bovenstaande prijzen zijn slechts een indicatie om je een beeld te geven van de kosten. Omdat Sign Spin NL zelf ook nog aan het bouwen is aan het merk en de teams, komen op dit moment de Sign Spinners uit Duitsland. Dat betekent dat bovenstaande prijzen ex. reis- en verblijfkosten zijn. Hoewel het gaaf we de primeur hebben in Nederland, heeft dit ook een nadeel. Mocht een Sign Spinner door een situatie van overmacht niet kunnen leveren, dan is een vervangende Sign Spin bedrijf in Nederland niet aanwezig waardoor de opdracht in dat geval helaas niet door kan gaan.

Pilot: 25% korting op het ontwerp!

Pilot actie: krijg 25% korting op het ontwerp.

Voor ons is dit concept relatief nieuw. Ondanks onze ruime ervaring met fysieke marketing, is Sign Spinning ook voor ons een experiment. Daarom nodigen we je uit om mee te doen met onze pilot: de eerste 5 die ons vragen om een Sign Spinner krijgt 25% korting op de ontwerp kosten!

We bespreken samen waar jij een Sign Spinner voor zou willen inzetten, wij adviseren jou in de beste benadering en vervolgens maken we een ontwerp op maat. Dit ontwerp gaat naar Sign Spin NL en zij zorgen ervoor dat jouw Sign Spinner er staat op het moment suprême.

[social_warfare]