Sectie Video (Beta)

Klik links bovenin op het groene potloodje dat verschijnt als je met je muis over een video sectie beweegt. Het zijmenu opent zich met alle opties voor dit type sectie. Hieronder vind je alle beschikbare opties en een korte uitleg van elke optie.

VersGemerkt Verse Website Plate Video Sectie Bewerken
Tab: Instellingen
Dit zijn de algemene inhoudelijke instellingen van dit type sectie. Pas een veld aan en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Naam De naam van de sectie. Deze ziet de eindgebruiker niet en is puur bedoeld voor jou ter referentie
  2. Vimeo URL Hier vul je het gedeelte van een Vimeo video url in om een Vimeo video te gebruiken
  3. YouTube URL Hier vul je het gedeelte van een YouTube video url in om een Youtube video te gebruiken

Let op: de YouTube video speelt niet automatisch af op Apple telefoons door restricties van Apple. Er wordt gezocht naar een oplossing.

Tab: Randen
Dit zijn de instellingen voor de boven- en onderrand van dit type sectie. Pas een veld aan en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Bovenrand Geef de bovenrand van je sectie een andere uitstraling, zoals een golvende lijn of schuine lijn
  2. Bovenrand kleur Geef de gekozen bovenrand een kleur. Dit doe je met een HEX (#) kleur
  3. Onderrand Geef de onderrand van je sectie een andere uitstraling, zoals een golvende lijn of schuine lijn
  4. Onderrand kleur Geef de gekozen onderrand een kleur. Dit doe je met een HEX (#) kleur

Tab: Opmaak
Dit zijn de instellingen voor de vormgeving en opmaak van dit type sectie. Pas een veld aan en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Ruimte boven de sectie Ruimte boven de inhoud van de sectie tot de bovenrand van de sectie aan
  2. Ruimte onder de sectie Ruimte onder de inhoud van de sectie tot de onderrand van de sectie aan
  3. Kleur over video Kleurlaag over de video, om de zichtbaarheid van de tekst te verbeteren
  4. Transparantie kleurlaag Met deze optie geef je zelf aan hoe transparant de kleurlaag is

Tab: Rijen
Dit zijn de instellingen voor de rijen binnen dit type sectie. Je kan hier gemakkelijk de volgorde van de rijen aanpassen door een een rij op te pakken en te verslepen naar een andere plek.