Rijen toevoegen

In het voorgaande artikel over de structuur van jouw website kwamen de rijen aan bod. Elke pagina bestaat uit secties die de gehele breedte van je scherm beslaan. Binnen elke sectie vind je rijen die je kan verdelen in kolommen. De rijen worden weergegeven met de blauwe lijntjes en knopjes.

Rijen toevoegen

Je voegt een nieuwe rij toe door op het blauwe plusje, onder of boven een sectie waar je op dat moment met je muis boven hangt, te klikken. Zodra je dat doet opent zich het zijmenu waar je kan kiezen uit hoeveel kolommen de rij moet bestaan. Dit zijn een aantal voor ingestelde indelingen, maar je kan, na het toevoegen van de rij, het aantal kolommen gewoon nog aanpassen.

Kies dus één van de voorinstellingen en klik op ‘opslaan’. De nieuwe rij wordt vervolgens toegevoegd aan de sectie op jouw pagina. De breedte van de kolommen en de volgorde van de rijen binnen een sectie kan nu gaan aanpassen.