Het dashboard

Het dashboard is wat je ziet als je inlogt op jouw website. Ben je jouw website aan de voorkant aan het bewerken? Dan navigeer je naar het dashboard via het icoontje met de vier rechthoekjes in de linkerbalk. In het dashboard vind je verschillende opties voor jouw website.

Dashboard zijbalk
Via de linker zijbalk navigeer je naar verschillende opties binnen jouw website. Uitleg van de tabjes:

1. Bewerk site Navigeer naar de inhoudelijke instellingen aan de voorkant van jouw website
  2. Inhoud Bewerk/verwijder/dupliceer pagina’s, blogs, projecten en meer
  3. Berichten Bekijk alle berichten verstuurd via de contactformulieren op jouw website
  4. Versiebeheer Zet stapjes terug als je per ongeluk iets gewijzigd en dit terug wil zetten
  5. Gebruikers Bekijk en beheer de gebruikers die toegang hebben tot de bewerk opties
  6. Content Types Alle technisch inhoudelijke opties van jouw website (pas op!)
  7. Site instellingen Bewerk de algemene instellingen van jouw website (pas op!)

Let op: Verander niets onder het kopje ‘Content types’ Dit is bedoeld voor ontwikkelaars

Let op: Veranderd niet zomaar iets in de ‘Site instellingen’. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor jouw website