Versiebeheer

Open het dashboard door in te loggen op jouw website, of, als je al ingelogd bent, door in de linker zijbalk op het icoontje bestaande uit rechthoekjes te klikken. In het dashboard aangekomen vind je in de linker zijbalk de knop ‘Versiebeheer’. Via versiebeheer kan je gemakkelijk wijzigingen terugdraaien of per ongeluk verwijderde inhoud terugzetten.

Wijzigingen terugdraaien
Je ziet per dag per uur welke wijzigingen er zijn doorgevoerd op de website en door wie. Klik op een uur waar de wijzigingen in plaats hebben gevonden die je terug wil draaien. Het blok vouwt zich uit en je ziet de specifieke wijzigingen. Ook heb je aan de rechterzijde de optie ‘Ga terug’. Met die knop zet je de gehele website terug naar dat moment in de tijd.

Let op! Je kan dus niet slechts één specifieke wijziging terugzetten. Je zet de gehele website terug naar een bepaald moment in de tijd. De andere wijzigingen die na dat moment zijn uitgevoerd worden dus ook teruggezet.

0