Berichten

Open het dashboard door in te loggen op jouw website, of, als je al ingelogd bent, door in de linker zijbalk op het icoontje bestaande uit rechthoekjes te klikken. In het dashboard aangekomen vind je in de linker zijbalk de knop ‘Berichten’. Je vindt hier een overzicht van alle berichten die door website gebruikers verstuurd zijn via de contactformulieren op jouw website. Deze berichten worden ook naar jouw e-mailadres gestuurd.

Opties berichten
Vink het vakje voor een bericht aan (je kan er ook meerdere gelijkertijd aanvinken) en klik rechts bovenin op ‘Rij-acties’. Je ziet een aantal opties waar je gebruik van kan maken.

1. Verwijder berichten Verwijder de berichten die je hebt aangevinkt
  2. Markeer berichten als spam Markeer de berichten die je hebt aangevinkt als spam
  3. Exporteer naar CSV Exporteer de berichten je hebt aangevinkt om deze te openen in Excel

Berichten bekijken
Klik een bericht aan in het overzicht om deze te openen. Na het openen zie je alle informatie die de gebruiker ingevuld heeft. Ook zie je op welke pagina zij het contactformulier ingevuld hebben en wanneer zij deze ingevuld hebben.

Berichten bekijken Verse Website