Veelgestelde vragen

Voeg een ‘veelgestelde vragen’ element toe via het oranje plusje dat verschijnt als je met je muis over rijen en secties beweegt. Hier vind je meer informatie over het toevoegen van elementen. Hieronder lees je meer over de opties bij het bewerken van een ‘veelgestelde vragen’ element.

Tab: Inhoud
Dit zijn de algemene inhoudelijke instellingen van dit type element. Pas een veld aan en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Vraag toevoegen Voeg een nieuwe ‘veelgestelde vraag’ toe aan het element

Tab: Animatie bij het scrollen
Dit zijn de instellingen voor de animatie van die type element als een gebruiker bij dit element aankomt tijdens het scrollen. Kies een animatie stijl uit de dropdown en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Animatie bij het scrollen Kies een animatie stijl voor het element

Nieuwe vraag toevoegen of bestaande vraag aanpassen
Wil je een nieuwe vraag toevoegen? Of heb je al een ‘veelgestelde vragen’ element en wil je een bestaande vraag aanpassen? Open dan de instellingen van het element door op het oranje potloodje te klikken dat verschijnt als je met je muis over het element beweegt. Ga naar het tabje ‘Inhoud’ en klik op het blauwe ‘plusje’ om een vraag toe te voegen of klik op een bestaande vraag om deze te bewerken. Deze opties krijg je vervolgens te zien:

1. Vraag Vul hier de veelgestelde vraag in
  2. Antwoord Klik op ‘Open de editor’ en vul het antwoord in op de vraag
  3. Afbeelding Voeg eventueel een afbeelding toe, onderaan het antwoord van de vraag
  4. Alt tekst afbeelding De alternatieve tekst die getoond wordt als de afbeelding niet geladen kan worden

Klik vervolgens op ‘Pas toe’ in de rechter bovenhoek van de linker zijbalk en klik onderaan op ‘opslaan’. De vraag wordt nu toegevoegd/aangepast.