Social Media Iconen

Voeg een Social Media Iconen element toe via het oranje plusje die verschijnt als je met je muis over rijen en secties beweegt. Hier vind je meer informatie over het toevoegen van elementen. Hieronder lees je meer over de opties bij het bewerken van dit element.

Toevoegen Social Media kanalen
Het toevoegen van jouw Social Media kanalen gaat niet via dit element, maar centraal via de site instellingen. Klik op het tandwieltje links bovenin en klik op het tabje ‘Social Media’. Plak daar de url’s van jouw kanalen. Deze worden door het Social Media Iconen element automatisch gebruikt voor het tonen van de iconen.

Algemene instellingen
Dit zijn de algemene inhoudelijke instellingen van dit type element. Pas een veld aan en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Kleur iconen De kleur van de iconen
  2. Kleur achtergrond De kleur van de bol achter de iconen
  3. Uitlijning iconen Lijn de iconen links, midden of rechts uit