Element Afbeelding

Voeg een Afbeelding element toe via het oranje plusje die verschijnt als je met je muis over rijen en secties beweegt. Hier vind je meer informatie over het toevoegen van elementen. Hieronder lees je meer over de opties bij het bewerken van een afbeelding.

VersGemerkt Afbeelding bewerken Verse Website
Tab: Inhoud
Dit zijn de algemene inhoudelijke instellingen van dit type element. Pas een veld aan en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Afbeelding De afbeelding zelf. Upload een nieuwe afbeelding of kies er één uit je bibliotheek
  2. Titel op afbeelding Voeg een titel toe die verschijnt op de afbeelding
  3. Subtitel op afbeelding Voeg een subtitel toe die verschijnt op de afbeelding

Tab: Link
Dit zijn de instellingen voor de link van die type element. Pas een veld aan en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Link Kies een pagina, een bestand of een url waar de afbeelding naar doorlinkt

Tab: Opmaak
Dit zijn de instellingen voor de vormgeving en opmaak van dit type element. Pas een veld aan en klik onderaan op ‘opslaan’ om de aanpassing op te slaan.

1. Ronde hoeken Geeft de afbeelding afgeronde hoekjes
  2. Kleur over afbeelding Een kleurlaag over de afbeelding als HEX (#) kleur
  3. Transparantie kleurlaag De transparantie van de kleurlaag over de afbeelding
  4. Titel kleur De kleur van de titel op de afbeelding als HEX (#) kleur
  5. Subtitel kleur De kleur van de subtitel op de afbeelding als HEX (#) kleur

Afbeelding element aanpassen Plate VersGemerkt Verse Website