Elementen toevoegen & bewerken

De rijen binnen secties vul je met elementen om dingen op je Verse Website te laten zien. Denk aan tekst elementen of afbeeldingen, maar ook bijvoorbeeld de nieuwste drie blogs. Hieronder zie je hoe je een nieuw element toevoegt.

VersGemerkt Element toevoegen Verse Website

Elementen toevoegen

Je voegt een nieuw element toe door op het oranje plusje te klikken dat verschijnt als je met je muis over de verschillende secties en rijen binnen jouw website beweegt. Zo kan jijzelf bepalen waar het element moet komen te staan. Op het moment dat je zo’n oranje plusje aanklikt opent zich de zijbalk met alle elementen. Dit zijn de verschillende elementen:

  1. Afbeeldingen: Met dit element voeg je gemakkelijk een afbeelding toe aan je website. Je kan je afbeelding ook een linkje geven of bijvoorbeeld ronde hoekjes. Meer info
  2. Wordt nog aangevuld…

In de toekomst zullen er nog meer elementen bijkomen, om jouw Verse website nóg unieker en interessanter te maken. Heb je een leuke suggestie voor een element? Laat het hier weten!

Verse Website VersGemerkt Element zelf toevoegen

Elementen verplaatsen of verwijderen

Heb je een element geplaatst maar staat hij niet op de juiste plek? Pak het element op met je muis en speel hem naar zijn/haar nieuwe plek op jouw pagina! Zo makkelijk kan het zijn. Wil je een element verwijderen? Beweeg met je muis over het element dat je wil verwijderen. Klik op het oranje potloodje in de linkerbovenhoek. Klik bovenaan in de sidebar die uitklapt op de drie puntjes en klik op ‘Afbeelding verwijderen’.

Let op! Wil je bijvoorbeeld een afbeelding tussen twee alinea’s tekst zetten maar krijg je dat niet voor elkaar? Dan staan die twee alinea’s tekst waarschijnlijk in hetzelfde tekst element. Voeg een nieuw tekst element toe en zet hier de tweede alinea tekst in. Nu kan je de afbeelding tussen de alinea’s plaatsen.