Pagina’s, blogs, projecten dupliceren

Navigeer naar het onderdeel ‘Inhoud’ binnen het dashboard. Klik op de titel van een item (linker kolom) in het overzicht dat je wil dupliceren. Een nieuw scherm opent zich. Klik bovenaan op ‘Dupliceren’ en klik op ‘Dupliceer pagina’ in het dropdown menu dat zich opent. Het item wordt nu gedupliceerd. Het scherm ververst zich en je ziet de instellingen van de gedupliceerde pagina.

Let op: de titel van het gedupliceerde item toont [Kopie] in het titelveld. Verander hier de gehele titel naar een andere titel. De ‘Slug’ eronder veranderd automatisch mee.

Let op: scroll iets naar beneden na het dupliceren en pas ook de ‘SEO-titel’ aan.

Dupliceer pagina Verse Website VersGemerkt