Inhoud bewerken

Navigeer naar het onderdeel ‘Inhoud’ binnen het dashboard. In het dashboard vind je in de linker zijbalk de knop ‘Inhoud’. Klik op deze knop en er verschijnen een aantal onderdelen. Per onderdeel kan je gemakkelijk een overzicht vinden van alle inhoud binnen dat onderdeel. Klik een onderdeel aan en bewerk, verwijder of dupliceer gemakkelijk de inhoud.

De onderdelen
Dit zijn de onderdelen die je vindt onder het kopje ‘Inhoud’.

1. Alle posts Overzicht van alle blogs, projecten en pagina’s (items) op de website
  2. Projecten Overzicht van alle projecten in de portfolio module op de website
  3. Blogposts Overzicht van alle blogs in de blog module op de website
  4. Pagina’s Overzicht van alle pagina’s op de website

Items bewerken

Klik op de titel van een item (linker kolom) in het overzicht dat je wil dupliceren. Nu kan je bepaalde instellingen van het item aanpassen. De meeste instellingen kan je echter ook aan de voorkant van de website aanpassen (zie afbeelding hieronder). Navigeer naar de betreffende pagina aan de voorkant van je website en klik op het moersleutel icoontje in de linker zijbalk. Klik vervolgens op het tabje ‘Instellingen & SEO’.

Hack: verander de volgorde van je projecten of blogs door de ‘Publiceerdatum’ aan te passen. Deze worden namelijk op chronologische volgorde getoond aan de voorkant van jouw website.

Je vindt echter, als je in het dashboard een item geopend hebt, ook het tabje ‘Doorverwijzingen’. Deze vind je alleen via het dashboard. Je kan hier aangeven welke andere url’s moeten doorverwijzen naar dit item. Handig, als je de url van een item hebt aangepast en je wil dat de oude blijft doorverwijzen naar de nieuwe url.