Categorie toevoegen

Met categorieen zorg je ervoor dat jouw website bezoeker gemakkelijk blogs en projecten kan vinden die zij interessant vinden. Deze categorieen komen bij de blog terug, maar ook in het filter op de overzichtspagina. Als je een categorie aan een blog of project toevoegt, verschijnt de blog automatisch in het overzicht als je filtert op die categorie.

Als je een blog of project toevoegt krijg je de optie om ook een categorie toe te voegen. Je kan ook naar een bestaande blog of project gaan en links klikken op het moersleuteltje. in de linker zijbalk onder het tabje ‘Inhoud’ heb je onderaan de categorie optie. Klik op de grote, blauwe plus en kies een al bestaande categorie uit de dropdown of voeg zelf een nieuwe categorie toe door een titel en slug op te geven (beiden mogen gelijk zijn). Klik op ‘pas toe’ en op ‘opslaan’ en de blog heeft nu een categorie.

Let op: je kan elke blog of elk project maar één categorie meegeven.

Let op: als de categorie die je aan een blog of project wil toevoegen al bestaat, moet je deze niet opnieuw invullen maar selecteren uit het dropdown menu.