Gratis online marketing trainingen door Google

Oefen je online marketing skills met de gratis trainingen van Google zelf. Je krijgt zelfs een hip certificaat na het afronden!

Gratis online marketing trainingen door Google

Oefen je online marketing skills met de gratis trainingen van Google zelf. Je krijgt zelfs een hip certificaat na het afronden!

1500 868 David Hakkert
In 1 minuten te lezen

Wist je dat Google een aantal handige online marketing trainingen voor je klaar heeft staan? Handig om eens inzichtelijk te krijgen wat je nu eigenlijk weet over online marketing en om meer inzicht te krijgen in hoe Google kijkt naar online marketing. Sommige vragen stellen niet zoveel voor, maar andere vragen zetten je wel echt eventjes aan het denken!

Online marketing trainingen voor jouw nieuwe merk

Als je net voor jezelf begonnen bent met jouw merk en je ziet door de bomen het bos niet meer, dan zijn deze trainingen een heel goed vertrekpunt om bekend te raken met online marketing. De trainingen bestaan uit lessen, oefenvragen en een test. In de lessen wordt aan de hand van video’s en voorbeelden de materie uitgelegd.

Persoonlijk ben ik ook even de trainingen aan het doorlopen. Hoewel ik er niet meer zoveel meer van leer op het gebied van online marketing, merkte ik wel dat het heel verhelderend is om te lezen hoe Google kijkt naar online marketing. Google zelf is natuurlijk een groot onderdeel van sterke online marketing, dus hoe beter we Google begrijpen, hoe beter jij en ik onze online marketing kunnen afstemmen op Google. Best handig, toch? Oh, en je krijgt ook nog eens een hip certificaat. Ook altijd leuk! 🎓

Lanceer jouw merk met ons pakket met 10% korting!

'Next Step' pakket | €1.850 €1.665 | Logo, huisstijl, website, 250 visitekaartjes, bedrijfseigen e-mailadres

Zelf aan de slag met de online marketing trainingen

Ik moet nog een paar vraagjes beantwoorden van de trainingen voordat ik mijn Google certificaat heb. Ga jij er ook mee aan de slag voor jouw merk? Loop je vast: laat het gerust weten!

 

0
In 1 minuten te lezen

Momentje!

En, heb je iets aan deze blog? 😄 Meld je dan aan en krijg een seintje zodra er een nog zo’n handige blog online komt. Zie ik je daar? 🚀 David0