Met VersGemerkt kies je voor een team van solide en charmante Visual Communicators. We zijn bedreven creatief en buitengewoon betrouwbaar. Uitermate zelfstandig en ongeloofelijk achtbaar. Geclassificeerd doortastend en overweldigend geschikt om al jouw communicatie tot in elke pixel te verzorgen. Oh ja, en we houden van humor!

  Het Team     Contact 

   
   

  aanbod-icon-1

  Identiteit

  Wie is jouw bedrijf?

  Wie is jouw bedrijf?

  Voordat je een nieuw logo een nieuwe huisstijl of website ontwikkeld, is het goed om even stil te staan bij de identiteit van jou en jouw bedrijf. In ons eerste gesprek komen er allerlei zaken aanbod om alles over jouw bedrijf te weten te komen en komen we vaak samen tot nieuwe ontdekkingen! Zo leren we elkaar écht kennen.

  aanbod-icon-1

  Branding

  Wat straal je uit?

  Wat straal je uit?

  Nu de identiteit van je bedrijf is bepaald kan dit daadwerkelijk vorm krijgen. We kunnen samen de branding ontwikkelen die helemaal bij jou en jouw bedrijf past en communiceert wat jij wilt vertellen. We hebben het over kleur, vorm, lettertypes, beelden en alle visuele elementen waarmee jouw bedrijf als een huis kan worden neergezet.

  aanbod-icon-1

  Websites

  Van A tot Z

  Website van A tot Z

  Jouw website is verweven met bovenstaande punten. Een website is echter net even een ander verhaal: het is veel meer dan een digitaal visitekaartje. Je website is de visualisering van de identiteit en branding van jouw bedrijf, waarmee je de hele wereld kan bereiken. We ontwikkelen de website die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

   
   
   
   
  Met VersGemerkt kies je niet voor een traditioneel bedrijf. VersGemerkt vormt namelijk een team met andere zelfstandig ondernemers, die elk hun eigen specialiteiten hebben. Dit zorgt ervoor dat je ontzettend gemotiveerde en gespecialiseerde mensen in huis haalt. (Samen)werken met het team? Neem gerust eens contact op.
   
   
   
   

  team-david

  David Hakkert

  Founder of VersGemerkt
  Visual Communicator
  Identity Builder

  team-pieter

  Pieter Versloot

  Founder of Plate
  Gastheer Plate
  Marketeer

  team-johannes

  Johannes Baas

  Founder of Plate
  Marketeer
  SEO-er

  team-alieda

  Alieda van Dijk

  Founder of DNA & Dee&Aa
  Product Development
  Bruggenbouwer

  team-charlotte

  Charlotte Matse

  Founder of Studio Lot
  Creative Director
  Websitebouwer

  team-timon

  Timon Both

  Founder of
  Timon Both Fotografie

  Fotograaf

  team-alieda

  Barbera Koopsen

  Founder of Prode
  Webdesigner
  Online Marketier

  team-alieda

  Jouw Foto Hier?

  Interesse in een
  samenwerking? Neem eens
  contact op met David